Hirdetés

Vajon több a Rise of the Ronin, mint egy Nioh-ba oltott Assassin's Creed?

|

A mai adásban Kaci a Rise of the Ronint fogja kipróbálni.

Hirdetés

Hamarosan érkezünk a Rise of the Ronin tesztjével, de amíg az elkészül, magát a játékmenetet már gond nélkül meg tudjuk nektek mutatni. Kaci pedig pontosan így fog tenni a mai nap folyamán, belefog egy élő adásban a Team Ninja új játékába.

Tudjátok, anno ez a csapat hozta el nekünk a Ninja Gaiden szériát, a Nioh első és második részét, vagy épp tavaly a Wo Long: Fallen Dynastyt. Most új irányba indultak, nem egy klasszikus soulslike címet szállítottak le, hanem egyrészt próbára tették magukat az Elden Ringre hajazó, nyílt világú formátummal, másfelől nagyobb hangsúlyt kapott a lopakodás, mint az utóbbi pár Assassin's Creedben, ami szintén érdekes húzás.

Hirdetés

Az adás pontban délben kezdődik el, és nagyjából két órán át tart majd. Ma egyébként jelentkezni fogunk még egy livestreammel, 16 órától Hunter pörgeti majd az új Alone in the Darkot Xboxon. 

Ha ezután sem szeretnétek lecsúszni élő adásainkról, akkor iratkozzatok fel csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni, mindenért hatalmas köszi.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)