Hirdetés

Van 14 perced a Pokémon 25 évére?

|

Miért üldöz már egész világ zsebszörnyeket? Ennek a kérdésnek jártunk utána, miközben feltérképeztük a Pokémon franchise másfél évtizedes múltját.

Hirdetés

Huszonöt évvel ezelőtt, 1996. február 27-én jelent meg Japán a legelső Pokémon videojáték, ezzel pedig egy olyan széria indult el, ami mára popkultúrális jelenséggé vált, gyakorlatilag szinte mindenki ismeri már valamilyen szinten Pikachut és a több apróságot, a széria pedig a játékok világán túl animesorozatokban, mangákban és immár mozifilmekben is hódít.

De hogyan kezdődött az egész? Ki álmodta meg a zsebszörnyeket, és miért vált a játék instant klasszikussá? Ezeknek jártunk utána legújabb videónkban.

Hirdetés

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket a videó, ne feledjétek el egy like-kal jutalmazni, ha pedig eddig még nem tettétek volna, mindenképpen iratkozzatok fel a csatornánkra, és bökjétek be a csengettyűt is. Lent a kommentek között pedig meséljetek ti magatok is: mikor találkoztatok anno először a pokémonokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)