Hirdetés

Van bő negyedórád a Ubisoft teljes történetére?

|

Cégtörténetekkel foglalkozó videósorozatunk legújabb részében a Ubisofttal foglalkoztunk, ami eredetileg még Ubi Soft néven kezdte le pályafutását.

Hirdetés

Nemrég volt harmincöt éves a francia Ubisoft, ami eredetileg egy kis családi vállalkozásként indult. A kerek évforduló örömére Paca írt egy nagy átfogó cikket a cég munkásságról, ahogy pedig az lenni szokott, egy ilyen volumenű anyagot természetesen videós formában is elkészítünk nektek. 

Lássuk tehát, honnan érkezett és merre tart az a stúdió, mely magáénak tudhat többek között olyan szériákat, mint az Assassin's Creed, a Far Cry, vagy a Tom Clancy's sorozat.

Hirdetés

Mindenképp meséljetek lent, a kommentek között arról, hogy legközelebb mely kiadó vagy fejlesztőcsapat kapcsán látnátok szívesen egy ilyen cégtörténetes videót. Ha ez az anyag is elnyerte a tetszéseteket (és korábban még nem tettétek volna), mindenképp iratkozzatok fel csatornánkra, amennyiben pedig támogatni szeretnétek munkánkat, a csatornatagság funkción keresztül ezt is megtehetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)