Hirdetés

Vannak játékok, amik anno tényleg megváltoztatták az ipart

|

Közülük gyűjtöttük most össze a legfontosabbakat.

Hirdetés

Elcsépeltnek hangzik a korszakalkotó és a forradalmi jelző is, ha videojátékokról van szó, pedig biztosan ti is fel tudnátok sorolni pár olyan címet, ami maradandó nyomot hagyott az iparágban, és azóta már rengetegen próbálják meg utánozni az egykor elért átütő erejű sikert. 

Nos, a helyzet az, hogy mi is tudunk mondani párat, az alábbi videóban pedig pontosan így is fogunk tenni, ugyanis összeszedtünk tíz olyan játékot, ami tényleg megváltoztatta az egész iparágat - mondanunk sem kell, hatalmas népszerűségnek örvendő franchise-okról van szó.

Hirdetés

Persze a lista mint mindig, most is szabadon bővíthető, ezt bátran tegyétek is meg lent, a kommentek között!

További videós tartalmakért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)