Hirdetés

Videóban meséljük el, miért haragszunk annyira a Call of Duty: Modern Warfare III kampányára

|

A Sledgehammer Games most tényleg alulmúlta magát.

Hirdetés

Nyilván az ember nem vált világmegváltást egy Call of Duty kampánytól, de azért a múltban akartak egészen emlékezetes megoldások is, sőt maga az újrakevert Modern Warfare alszéria is kifejezetten jól indult. Nos, a Sledgehammer Games csapatának ezúttal sikerült egy annyira összecsapott valamit kiadni a kezei közül, hogy azt már tényleg személyes sértésnek vettük. Az alábbi videóban részletesen elmeséljük, hogy miért. 

Persze ez csak a mi véleményünk, lent a kommentek között várjuk a ti személyes beszámolóitokat is, miután végeztetek az új Call of Duty kampányával. 

Hirdetés

Ez a teszt most kizárólag magáról a kampányról szólt, de hamarosan jelentkezünk majd egy másik videóval is, amelyben már a multiplayerről fogunk nektek részletesen mesélni.

Ha a jövőben sem akartok lemaradni friss videóinkról, akkor iratkozzatok fel, amennyiben pedig esetleg támogatnátok is a munkánkat, a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van. Nagyon hálásak vagyunk, ha így tesztek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)