Hirdetés

Videóban mesélünk 2021 legjobban várt PlayStation játékairól

|

A Sony számos izgalmas exkluzívval készül, a Bethesda pedig két olyan játékot is kiad, amik legalább 2022-ig nem jelennek meg Xboxra. Összegyűjtöttük a legjobban várt PlayStation játékokat.

Hirdetés

Nemrég 2021 legjobban várt Xbox játékai kapcsán nézhettetek meg nálunk egy videót, most pedig ahogy azt ígértük, a PlayStation címek jövőre esedékes felhozatala következik. A Sony belsős stúdióinak készülő munkái mellett az alábbi toplistában olyan játékokat is találtok, amelyeket ugyan külsős gárda fejleszt, de kizárólag PS4/PS5-re és PC-re jelennek meg - legalábbis egy darabig.

Ideiglenesen exkluzív címekről is szó lesz ugyanis, mint például a Deathloop, amire az Xbox tulajoknak egy évet kell majd várniuk. A Ghostwire: Tokyo ugyancsak 2022-ben érkezhet meg leghamarabb a Microsoft konzoljaira. 

Hirdetés

Lent a kommentek között most is várjuk a ti véleményeteket, meséljetek arról, hogy a videóban felsoroltak közül ti személy szerint melyik játékot várjátok a leges legjobban. Most pedig nézzétek meg, mire számíthatnak jövőre a PS-tulajdonosok.

2021 legjobban várt címei kapcsán még adósaitok vagyunk egy listával: hamarosan jön a legjobban várt multiplatform címek felsorolása írott és videós formában is. Ha nem akartok lemaradni róla, akkor mindenképpen iratkozzatok fel, és bökjétek be a csengettyűt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)