Hirdetés

Videóban mesélünk arról, érdemes-e négy órát szánnotok a Zack Snyder: Az Igazság Ligájára

|

Négy óra cseppet sem rövid idő. Érdemes ennyit szánni az életetekből egy filmre, amit igazából egyszer már láttatok?

Hirdetés

Egy film, amiből immáron két verziónk is van. Innentől hogyan tovább? Nemcsak beszélni érdemes most már a Zack Snyder: Az Igazság Ligájáról, de végignézni is? Videónkban minden idők talán leghosszabb képregényfilmjéről értekezünk, illetve arról, megéri-e végignézni annak mind a négy óráját.

Várjuk kommentben a ti véleményeteket is a Snyder Cutról, az alábbi videóban pedig Iván saját tapasztalatai alapján mesél nektek arról, hogy megéri-e időt szánni egy olyan maratoni hosszúságú szuperhősös mozira, aminek "csonkább" verzióját már évekkel ezelőtt megnézhettük. 

Hirdetés

Ha tetszett, amit láttatok, feltétlenül iratkozzatok fel a csatornánkra, sőt, már a csatornataggá válás lehetősége is él - hálásak leszünk érte, és még jobb tartalmakat hozunk nektek cserébe. De most még nincs más dolgotok, mint rábökni a Play gombra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)