Hirdetés

Videóban mesélünk arról, miért foglalnak ennyi helyet a játékok 2021-ben

|

Bőven magunk mögött hagytuk már azokat az időket, mikor elkerekedett a szánk a Half-Life: Opposing Force 19,7 MB-os frissítése miatt.

Hirdetés

Húsz évvel ezelőtt még vaskos frissítésnek számított egy 19,7 MB-os Half-Life: Opposing Force patch, manapság viszont már nevetünk az ilyen számokon, elvégre egy mindennel felpakolt Call of Duty simán 200 GB-os kategóriában terpeszkedik már, és frissítései is hatalmas méreteket öltenek. 

Nemrég utánajártunk egy cikkben, hogyan is jutottunk el idáig, és mit tehetnének ez ellen maguk a fejlesztők, most pedig egy videós magyarázóban is körbejárjuk a témát.

Hirdetés

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni a GameStar Hungary YouTube-csatorna videóiról, akkor mindenképp érdemes feliratkozni, amennyiben pedig támogatni is szeretnétek valamilyen formában a munkánkat, ajánljuk figyelmetekbe a csatornatagság opciót - utóbbiról itt olvashattok bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)