Hirdetés

Videóban mesélünk az Elden Ring titkairól, például a trükkös ládákról

|

Újabb hat órát töltöttünk el az Elden Ring világában, és nem kevés meglepetés várt itt bennünket.

Hirdetés

Alig több mint két hétre van tőlünk az Elden Ring megjelenése, a Bandai Namco és a Cenega Hungary viszont úgy érezte, csak meg kéne mutatni a játékot még egyszer a hivatalos start előtt. Így is tettek, mi pedig összesen hat órát húzhattunk le egyhuzamban George R. R. Martin és Hidetaka Miyazaki közös játékában. 

Ezalatt feltárultak előttünk új játékmechanikák, megismertünk pár titkot, és kipróbáltuk az egyik új kasztot, a katanával hadakozó szamurájt. 

Hirdetés

Arra ezúttal sajnos nem volt lehetőségünk, hogy saját gameplay anyagot rögzítsünk, így az alábbi videóban a kiadó által rendelkezésünkre bocsátott játékmenet-felvételekből láthattok különböző részleteket. 

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)