Hirdetés

Videóban mesélünk Venom teljes rokonságáról

|

Ha eddig nem volt világos, ki kicsoda a nagy Venom családban, akkor ez a videó sokat fog segíteni.

Hirdetés

A Venom mozifilmek merőben más oldalról közelítik meg a szimbiótákat, mint a Marvel képregényei, a nemrég bemutatott Venom 2: Vérontó pedig nem vesztegette azzal az időt, hogy részletesen elmagyarázza, Vérontó tulajdonképpen Venom ivadéka.

Szerencsére a bővebb válaszokért mindig a Marvel képregényeihez fordulhatunk. Mi így is tettünk, és kibogoztuk Venom családfájának teljes egészét, az alábbi videóban ezt magyarázzuk el nektek a legapróbb részéletekig.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nektek melyik a kedvenc szimbiótátok? Meséljétek el lent, a kommentek között!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)