Hirdetés

Videóban mondjuk el, hogyan lett a Bethesda a játékipar óriása

|

Sportjátékkal kezdte, de igazán olyan szerepjátékokkal tudott kiemelkedni, mint a The Elder Scrolls sorozat vagy a Fallout széria egyes részei. 11 percben összefoglaltuk a Bethesda múltját.

Hirdetés

Közel másfél héttel ezelőtt érkezett a hír, hogy a Microsoft felvásárolta napjaink egyik legnagyobb kiadóját, a Bethesdát, így a zöldekhez került a The Elder Scrolls, a Fallout, a Prey, a Doom, és megannyi más értékes franchise. 

A cég 1986-ban jött létre Marylandben, és természetesen hosszú, kalandos út vezetett ahhoz, hogy eljusson a játékipar csúcsára.

Hirdetés

A történetet már olvashattátok cikkben, de amennyiben a videós formátum jobban tetszik nektek, pont van kb. 10 és fél szabad percetek, indítsátok el az alábbi összefoglalót, amiből megismerhetitek a Bethesda múltjának minden fontos részletét, Gridiron!-tól Doom Eternalig.

A Doom Eternal egyébként épp ma került be az Xbox Game Pass kínálatába Xbox One-on, úgyhogy ha eddig kimaradt, mindenképp pótoljátok be (a PC-s változat később követi). Az első DLC október 20-án érkezik. 

Egyébként pedig feltétlenül iratkozzatok fel a csatornánkra, nagyon jót fog tenni a lelketeknek a sok kiváló tartalom:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)