Hirdetés

Videóban mondjuk el, milyen lett a PlayStation 5 egyik első exkluzívja

|

Rendesen megizzasztott minket a Returnal, de amit a játékmenet egyes területein nyújt, az lenyűgöző.

Hirdetés

Mindent elmond áprilisról, hogy utoljára az elsején megjelent Outriders kapcsán készítettünk videotesztet, és most a hónap egyik utolsó játéka, a Returnal került sorra. Ezek legalább okoztak néhány kellemes órát nekünk, és míg előbbi lassan feledésbe merül, utóbbiról sokáig fogunk beszélni. 

A Housemarque alkotása ugyanis sok szempontból kiváló lett, de a nehézsége sokakat meg fog izzasztani - ugyanakkor talán nem is baj ez, elvégre egy teljes árú next-gen játékról beszélünk, és aki játékidőben méri egy játék értékét, annak itt nem lesz oka panaszra.

Hirdetés

Ha írásos formában fogyasztanátok, a linken megtalálható a teljes Returnal teszt, ha viszont inkább videót néznétek, indítsátok el alább, és élvezzétek a 60 fps-es, általunk rögzített felvételeket, valamint HP selymes hangját. A like-okat megköszönjük, a feliratkozás kölcsönösen előnyös, a csengő benyomása még inkább. A csatornatagságot szintén ajánljuk, ígérjük, megháláljuk majd minőségi tartalmakkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)