Hirdetés

Videón mutatjuk be július hat legérdekesebb játékát

|

Kiválasztottuk a júliusi felhozatalból azt a hat újdonságot, ami szerintünk kiemelt figyelmet érdemel.

Hirdetés

Jellemzően nem július az év legmozgalmasabb hónapja a játékiparban, és hiába borított fel mindent a járvány, ez idén sem lesz másképp. Menetrend szerint jön a következő Forma-1 játék, amit már az Electronic Arts ad ki, de változatlanul a Codemasters készíti, kapunk pár remastert, rétegjátékot, meg érdekes indie újdonságot, de a nagyobb dobásokra augusztusig várnunk kell.

Azért így is ki tudtunk választani hat olyan címet, ami szerintünk kiemelt figyelmet érdemel.

Hirdetés

Ott van például a The Ascent, ami a megjelenés napján bekerül az Xbox Game Passbe, így ha most kihasználjátok az akciót és 300 Ft-ért csatlakoztok, oda-vissza végigjátszhatjátok a következő három hónap alatt további költségek nélkül.

Augusztus még izgalmasabb lesz, az év hetedik és nyolcadik hónapjának jelenleg ismert játékfelhozatalát ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

Platformok: Nintendo Switch PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)