Hirdetés

Volt már nő és tinédzser is, ideje megismerni az ezerarcú Lokit

|

A hazugságok, a csínytevés, a gonoszság, a történetetek, a semmi, végezetül pedig a kitaszítottak istene lett Loki, Thor testvére pedig nem mindennapi kalandokat élt át mindeközben.

Hirdetés

Nemrég egy hatalmas cikkben már összefoglaltuk nektek Loki képregényes múltjának fontosabb állomásait, de ekkora anyagok esetében teljesen érthető, ha inkább videós formában szeretnétek fogyasztani a magyarázót. Mi természetesen erre a megoldásra is gondoltunk, alább nem kevesebb mint 20 percben mesélünk nektek arról, hogy élt és halt, majd született újjá többszörösen Thor mostohatestvére. 

Szó esik az eredeti Loki Laufeysonról, Lady Lokiról, Kid Lokiról, végül Ikolról és King Lokiról is, tényleg nem marad ki egyetlen fontos pontja sem az elmúlt évtizedek Loki-történeteinek. 

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)