Hirdetés

VR Pisti és Nessaj Viszkok Fruzsival bunyózik – itt a magyar Influencer Kombat

|

A Celebrity Kombat után itt a magyar verzió, az online felületek hazai bunyósait megvillantó Influencer Kombat.

Hirdetés

Idén augusztusban mi is beszámtunk a Celebrity Mortal Kombatról, arról az MI-k segítségével készített videóról, melyben a világ különböző hírességei jelentek meg Mortal Kombat karakterekként. A hamar virálissá váló tartalom megmutatta, milye lenne Ferenc pápa, Putyin, vagy akár Stephen Hawking egy verekedős játékban, most pedig egy honosított mutációt is tudunk nektek mutatni.

Az AIX.hu ugyanis megálmodta (az ő engedélyükkel osztjuk meg mi is a csatornánkon a videót), milyen lenne az "Influencer Kombat", amiben olyan legendás harcosok küzdenek meg egymással, mint VR Pisti, Forstner Csenge, Dancsó Péter, VR Jani, Radics Peti, Polla, Nessaj, Zsozséatya, Viszkok Fruzsi és Kittinaa.

Hirdetés

Az alábbi galériában képként is megnézhetitek az MI-vel generált influencer bunyósokat.

De a teljes élményt nyilván a videó adja:

Az AIX.hu egyébként egy Facebook csoportban és egy TikTok-oldalon is pörgeti folyamatosan az MI-hez kapcsolódó érdekességeket, érdemes őket ezeken a platformokon is követni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)