Hirdetés

Az orkok már a spájzban vannak - Warcraft III Reforged élőben!

|

Ahogy tavaly a World of Warcraft Classicra, úgy idén a Warcraft III felújított változatára pörögtünk rá nagyon. Neki is esünk ma déltől!

Hirdetés

Jót tenne a világnak egy Warcraft IV, de a Blizzard egyelőre másba fektet energiát. Ugyanakkor valószínűleg nem csak azért készítették el a Warcraft III Reforged-ot, mert pár fejlesztő bevállalta, hogy munka után, szabadidejében nekiáll kicsinosítani az orkokat.

Hirdetés

A jövőbeli terveket még nem ismerjük, de legalább a Warcraft III remaster megjelent. Mivel itthoni idő szerint ma éjféltől lehetett játszani, úgy döntöttünk, megvárjuk, míg mindenki kipiheni magát, és déltől vágunk bele a kalandokba; egész pontosan Kaci fog nosztalgiázni. A közvetítést alább követhetitek.

Iratkozzatok fel serényen, lesz még mit mutatnunk a későbbiekben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)