Hirdetés

Wootbox 2019 december unboxing - két okból késett ennyit ez a doboz

|

Kis késéssel ugyan, de megérkezett a decemberi Wootbox, amit ezúttal különféle sci-fi univerzumok köré építettek fel. Annak rendje s módja szerint neki is estünk a doboznak.

Hirdetés

A videóban részletesen mesélünk arról, miért is csúszott ennyit maga a dobozbontás, szóval most inkább térjünk is rá arra, mi lapult a 2019 decemberi Wootboxban. 

Hirdetés

"Universe" volt a tematikája a decemberi doboznak, így nem túl meglepő módon a legnépszerűbb sci-fi szériákhoz kapcsolódtak a benne lapuló kis csodák. Hagyjuk is inkább a további spoilerezést, bökjetek rá a nagy Play gombra, és nézzétek meg, mit találtunk a legújabb Wootboxban - mármint számunkra a legújabb, de kár is ezt tovább magyarázni, pontosan értitek, miről van szó. 

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni az új videóinkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)