Hirdetés

World of Warcraft Classic Livestream - 50 fölött az élet

|

Folytatjuk az azerothi kalandozást, ideje felkészülni a late game instákra.

Hirdetés

Kaci lassan de biztosan küzd azért, hogy végre felkészülten érkezhessen a World of Warcraft Classic raidjeinek valamelyikébe. Ebben az izgalmas folyamatba pillanthattok bele a mai livestream során is. 

Hirdetés

Az utóbbi időben kétségtelenül World of Warcraft Classic streamjeinket szerettétek a legjobban, ezért úgy gondoltuk, hogy ma este is Azeroth földjére fog Kaci visszatérni. Ő is élvezi, ti is örültök, lényegében mindenki jól jár. 20 órakor kezdünk, szóval most már tényleg ne menjetek nagyon messzire! 

Jönnek még streamek, nem kell aggódni. A feliratkoztok, akkor pedig még le sem fogtok róluk maradni. Mennyire jó megoldás ez már! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)