Hirdetés

Morcos katonák, versenyzés földön és vízen - kipróbáltuk a szeptemberi Games With Gold játékokat

|

Letöltöttük az Xbox Live e havi ingyenes játékainak nagy részét, és egy kis videós ízelítőt is adunk nektek a Games With Gold szeptemberi kínálatából.

Hirdetés

Nemrég megmutattuk nektek néhány percben, milyen játékokat tölthettek le ingyen ebben a hónapban, ha PS Plus előfizetők vagytok, de természetesen a konkurencia felhozatalát is megnéztük.

Hirdetés

Ugyan az Oxenfree kimaradt, mivel csak a hónap második felében lesz letölthető (és különben sem szeretnénk nektek elrontani a sztorit), de a másik három játékot röviden bemutatja nektek az alábbi videóban Kaci és EndreMan. Így egy rövid ízelítőt kaphattok abból, milyen akciójelenetek várnak a visszafelé kompatibilitás programján keresztül a szeptemberi kínálatba bekerülő Battlefield 3-ban, illetve azt is megnézhetitek, milyen versenyekre számíthattok egy motorcsónak volánja mögött a szintén 360-ról One-ra költöző Hydro Thunder Hurricane-ben, vagy autócsodákat terelgetve a Forza Motorsport 5-ben.

Ha tetszett a videó és nem szeretnétek lemaradni a következő havi felhozatal bemutatójáról sem, mindenképp iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)