Hirdetés

Xbox Series X és Series S videóteszt - next-gen, ahol kell

|

Egy erősebb és egy kicsit gyengébb, de még mindig újgenerációsnak mondható hardverrel támadt az Xbox - elmondjuk, milyennek éltük meg a váltást.

Hirdetés

A múlt héten már írtunk nektek arról, milyen tapasztalatokkal gyarapodtunk, miközben az Xbox Series X és Series S konzolokat nyüstöltük, azonban úgy éreztük, kell még idő, hogy alaposabban megnézhessük, mit tudnak, hiszen a DiRT 5 és az Assassin's Creed Valhalla csak a megjelenés napján vagy kicsivel azelőtt kapták meg azt a frissítést, amivel kihasználhatják az új konzolok lehetőségeit.

Most azonban elmélyülhettünk mindkettőben, és több időnk volt arra, hogy megvizsgáljuk, mire képes a rendszer, hogyan újítja meg a korábbi játékokat.

Hirdetés

Tapasztalatainkat az alábbi, 16 perces videóban foglaltuk össze; mint látjátok, volt mit mesélnünk. Ha kíváncsiak vagytok, szerintünk milyen az Xbox Series konzolok által nyújtott élmény, mi az, ahol még van tere a fejlődésnek, és hogyan éreztették velünk azt, hogy tényleg generációváltás történt, kattintsatok a lejátszás gombjára!

Egyébként zakatol a Game Pass Online Fesztivál, és ugyan ezen a héten már nem lesz játék, hétfőtől csütörtökig pörgetni fogjuk a jobbnál jobb címeket. Iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)