Hirdetés

A Microsoft arról érdeklődik, szeretnénk-e DualSense-es funkciókat az Xbox kontrollerekbe

|

A vállalat arra kíváncsi, hogy a felhasználók mennyire érzik újgenerációsnak a Series X-et.

Hirdetés

Bár a PlayStation 5 és az Xbox Series S/X kontrollereivel is vannak apróbb problémák (előbbinél az egyik legjobb funkció ment tönkre, utóbbinál előfordul a váratlan lecsatlakozás), összességében elmondhatjuk, hogy mindkét gyártó jól vette az újgenerációs akadályt. Az viszont vitathatatlan, hogy a Sony többet próbált újítani a DualSense-szel, amely többek között precíziós rezgéssel, adaptív ravaszokkal és 3D audióval dobja meg a játékélményt. 

Hirdetés

Minden bizonnyal ezzel a Microsoft is tisztában van, ugyanis a TechRadar jelentése szerint olyan felhasználók, akik megvásárolták az Xbox Series X vagy Series S egy példányát, kaptak egy kérdőívet a vállalattól: ebben rákérdeznek, hogy az új konzol mennyire érződik következő generációsnak, mi a véleményük a kezelőfelületről, valamint többek között arra is kíváncsiak, hogy a PS5-höz csomagolt DualSense-nek vannak-e olyan funkciói, amit érdemes lenne beépíteni az Xbox kontrollerbe. 

Az előző generációban sokan panaszkodtak a Share gomb hiányára (ami a DualShock 4-en ugyebár megvolt), amit a Microsoft kijavított az új eszközzel, így könnyen megeshet, hogy a most adott válaszok fogják formálni a következő Xbox kontrollert. Ti miket szeretnétek benne viszontlátni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)