Hirdetés

A The Sims 4 lovaglással, gótikus divattal és középkori kastélyokkal lesz teljesebb

|

Rengeteg új infóval szolgált a The Sims sorozat fejlesztőcsapata, nem csak a már megjelent játékkal kapcsolatban.

Hirdetés

A kedvenc életszimulátorunk fejlesztői kiadtak egy új Behind The Sims fejlesztői naplót, amiben a jelenleg készülő tartalmaikról beszéltek. A The Sims 4 játékosai három csomagra is készülhetnek a közeljövőben, ezek legnagyobbika pedig a lovaglást helyezi a középpontba.

A Horse Ranch Expansionben mindenkinek lehet majd saját paripája, amit úgy festhet át, ahogy csak szeretne. Az új állatkával rengeteg extra játékelem is érkezik, de ezekről július 6-án, a részletes bemutató után fogunk többet tudni.

Hirdetés

A lovacskás kaland mellett a Sims-közösség szavazásainak eredményeire is fényderült. A játékosok eldönthették, hogy mi legyen a két következő DLC témája, és a bejelentés alapján az emberek nagyon szeretik a gótikus ruházatot. Az egyik csomaggal ugyanis gótikus ruhákat, a másikkal pedig középkori építőelemeket kapunk majd. Fekete ruhákba öltözött királynők lehetünk majd mind, a saját paripáinkon ülve.

A két új DLC valamikor 2024-ben fog befutni.

Aminek még mindig nincs dátuma, az a The Sims 5, vagyis a Project Rene. Az új generációs Simsből is mutattak ezt-azt a fejlesztők, és ezúttal a karakterek animációiról beszéltek bővebben. Sajnos a prototípus állapotát elnézve még mindig nem vagyunk nagyon közel a megjelenéshez.

Akárhogy is, a Sims rajongóknak lesz miért izgulniuk a következő hónapokban is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)