Hirdetés

A világ legdrágább Xbox-kontrollere nem ócska műanyagból készült

|

Kicsivel többet költöttek rá, mint amennyit terveztek, de 27 millió forint környékén ez már nem oszt, nem szoroz.

Hirdetés

18 karátos arany majdnem két kilóban, összesen kb. 87 500 dollárból (ez átszámítva majdnem 27 millió forint): így jött össze a Linus Tech Tips YouTube-csatorna és a vancouveri Expert Casing cég közös munkálkodásában a "világ legdrágábbnak" titulált Xbox Series X-kontrollere.

A gyártás folyamata még februárban indult, egy nemrég közzétett videóban viszont már arról értesülhettünk, hogy elkészült a remekmű - és arról, hogy Linus Sebastian és csapata végül azért költött a vártnál is többet a projektre, mivel első nekifutásra a kontroller hátlapja a formába öntés közben elgörbült.

Hirdetés

Linusék azt ígérik, hogy egy harmadik videóban arról is beszámolnak majd, milyen játszani vele. Amíg erre várunk, addig is ajánljuk figyelmetekbe a konkurencia tájékáról ezt az egyedi, immár konzolostul is arany PlayStation 5-öt, amiről még tavaly decemberben írtunk.

Itt láthatóak a videók:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)