Hirdetés

Elképesztő összeget kérnek a világ első hajlított kijelzős notebookjáért

|

Az Acer végre elárulta, mennyi pénzt kell letennie az asztalra annak, aki haza akarja vinni a két GTX 1080-nal szerelt, hajlított kijelzős szörnyeteget. Jöhetnek a tippek!

Hirdetés

Még augusztusban rántották le a leplet a Predator 21-X névre keresztelt monstrumról, amelyet a "mindenből kizárólag a legjobbat" elv mentén alkottak meg a mérnökök.

A legszembetűnöbb dolog (ebben egyébként világelső is az Acer) a 21 hüvelykes hajlított, G-Synces kijelző, amit egy Kaby Lake Core i7, 64GB RAM és két GTX 1080 hajt meg. Emellé szemkövetést, mechanikus billentyűzetet, 4.2-es hangrendszert és még legalább egy tucat, általában teljesen fölösleges extrát zsúfultak.

Eddig csak találgattunk az árat illetően, de a Las Vegas-i CES 2017-en kiderült, hogy a gépért 8999 dollárt, vagyis durván 2,6 millió forintot kérnek. Hagyunk időt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)