Hirdetés

Alcor Snugbook - ha a legolcsóbbat keresed

|

Csak a legalapvetőbb feladatokra keresel notebookot, és nem akarsz egy vagyont költeni? Ez a gép pont erre a célra készült.

Hirdetés

Az Alcor Snugbook nem akar többnek látszani, mint ami. A legalapvetőbb igények kiszolgálására született, de büszkélkedhet néhány olyan extrával, amivel megelőzi vetélytársait.

Hirdetés

A 14 hüvelykes full HD IPS kijelzős gépben egy Intel Atom processzor dolgozik 4 GB RAM társaságában, a tárhely szerepét pedig egy 32 GB-os eMMC tölti be. Ez bárminemű játékhoz édeskevés, ha viszont fontos a hordozhatóság, és csak szövegszerkesztésre, táblázatok kezelésére és böngészésre használjátok a gépet, akkor az alig 1,3 kilós gép megállja a helyét. A tárhely mérete elsőre talán kevésnek tűnhet, de microSD olvasót és 2,5"-os SSD/HDD bővítési lehetőséget is kapunk, tovább a Mini HDMI-t és az Ethernet csatlakozót sem felejtették le. Az ajánlatot a Windows 10 teszi teljessé, ami ebben az árkategóriában igazi ritkaságnak számít.

A 80 ezer forint alatt kapható Alcor Snugbook nem egy erőmű, azonban az említett extráknak köszönhetően belépő szinten kifejezetten jó ár-érték arányt képvisel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)