Hirdetés

Ataribox - retro konzol lesz, és gyönyörű

|

Az Atari egy ideje már beszél az új konzoljáról, de végre kicsit tisztázta, hogy mire is lesz jó ez a doboz.

Hirdetés

Az Atari nem az Xbox One-PS4-Switch harcba akar beszállni, ahogy az azért sejthető is volt. Az Ataribox sokkal inkább hasonlít a NES, SNES Classic konzolokra, csak ez bővíthető lesz.

A tervek szerint rengeteg klasszikus címet akarnak visszahozni, sőt, még új játékok is jöhetnek. Az nem teljesen tiszta, hogy pontosan miket adnak majd ki, de az sincs kizárva, hogy régi játékok felújított változatait kapjuk majd meg a gépre. Maga a konzol kétféle változatban lesz elérhető, ezekről kaptuk a fotókat.

A retro dizájn mellett a hardverben lesz egy SD kártyaolvasó, HDMI kimenet és 4 USB. A pontos specifikációkat, árat és megjelenési dátumot még mindig nem kaptuk meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)