Hirdetés

Boeing kontrollerrel segít a Thrustmaster kimaxolni a Microsoft Flight Simulator élményét

|

Kontrollerrel meg billentyűzet-egérrel is lehet persze repkedni, de az élmény egy kormányszettel az igazi.

Hirdetés

Óriási siker lett a Microsoft Flight Simulator mind PC-n, mind Xbox Series X|S-en, és a gyártók is tudják, hogy akik huzamosabb ideig játszanak vele, azok nem érik be a hagyományos Xbox kontrollerrel. A Thrustmaster az ünnepi szezonra időzítette TCA Yoke Boeing Edition kontrollerének megjelenését, mely november 9-étől lesz előrendelhető, és aki időben lép, az karácsonykor még beteheti a fa alá.

Hirdetés

Az Xbox Series X|S-sel is kompatibilis kontroller a Boeing 787-es pilótafülkéjében található szerkezetről lett mintázva, a kormány előre-hátra dönthető, számos kapcsoló, gomb, analóg kar található rajta. Jár mellé egy moduláris, gázkarral ellátott vezérlő is, amivel, ha eleget költünk rá, a négy turbina külön-külön vezérelhető lesz.

Az alapcsomag, amiben a kormány és egy vezérlő található, 499,99 euróba fog kerülni, egy további vezérlő 149,99 dollárba kerül. A kormányt önmagában csak 2022-ben lehet majd megvásárolni 399,99 dollárért.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)