Hirdetés

Még több Cyberpunk 2077-es Xbox kiegészítő érkezik

|

Külső merevlemez, fejhallgató és Xbox One kontroller dokkoló is jön egyedi Cyberpunk 2077-es festéssel.

Hirdetés

Nemrég már megmutatták nekünk a Cyberpunk 2077-es Xbox One kontrollert, illetve a meglehetősen menő festéssel büszkélkedő Xbox One X konzolt, most azonban újabb tematikus kiegészítőket leplezett le a Microsoft. 

Hirdetés

Itt van rögtön a Cyberpunk 2077 Limited Edition Xbox Pro Charging Stand, ami pontosan azt takarja, amit ez az elnevezés rejthet: az új kontrollerhez tökéletesen passzoló talpazat remek szolgálatot tehet majd azoknak, akik le akarnak csapni erre az egyedi perifériára. A mágneses csatlakoztatható töltő pedig gondoskodik arról, hogy mindig legyen elég szufla új kedvenc kontrollerünkben. Az amerikai boltokban 50 dolláros (16 ezer forintos) áron lesz elérhető ez a kiegészítő. 

Kapunk egy ugyancsak Cyberpunk 2077-es festéssel felturbózott Seagate Game Drive-ot, ami 2 és 5 TB-os kiszerelésben lesz elérhető. Utóbbi esetében már tényleg nehezen hivatkozhat bárki is arra, hogy nincs elég hely a játékainak és a mentéseinek. 2020 júniusától lesz elérhető mindkét változat, a kisebbért 90, míg a nagyobbért 150 dollárt kell fizetni - ez 29 és 49 ezer forintot jelent nagyjából.

Végezetül itt van még a Arctis 1 Wireless Xbox Johnny Silverhand Edition, a hivatalos Cyberpunk 2077 fejhallgató, amiért 110 dollárt (36 ezer forintot) kérnek el. Ez ugyancsak idén júniustól lesz elérhető. 

Nektek melyik új kiegészítő kellene a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)