Hirdetés

Destiny 2 - limitált PS4 kontroller és gépcsomagok érkeznek

|

Akár öt különböző összeállításban is megvehetjük majd a Destiny 2-t és egy PlayStation 4-et, de ha van már konzolunk, egy kontrollert is választhatunk.

Hirdetés

Az első részhez hasonlóan a Destiny 2 esetében is egy csomó tartalom előbb érkezik majd meg a játék PS4-es változatába, mint a többi platformra. Így nagy a csábítás a rajongóknak, hogy Xbox vagy PC helyett a Sony gépén bújjanak az Őrzők szerepébe, amit néhány konzolcsomaggal is megkönnyít a gyártó.

Hirdetés

Európában akár fekete, akár fehér (1 TB-os) PlayStation 4 Pro mellé is bezsákolhatjuk a Bungie új játékát, amihez az Expansion Passt és más digitális tartalmakat is ajándékba kapunk. De aki ezt a gépet kicsit drágának találja, a slim PS4-es csomagokban is megszerezheti a Destiny 2-őt: a hivatalos PS Blog szerint itt csak a fekete színt választhatjuk, de 500 GB-s és 1 TB-os kivitelben is, sőt, a nagyobbik gép mellé kérhetünk még egy kontrollert is. Apropó kontroller, a már meglévő PS4-tulajdonosoknak egy új, Destiny 2-es díszítésű Dualshock 4-et is kiadnak, ami szeptember 6-án kerül a boltokba és az alábbi galériában megnézhetitek a konzolcsomagokkal együtt.

Aki viszont nem konzolon, hanem PC-n játszik majd, az is beszerezhet néhány különleges díszítésű perifériát. A Razer ugyan a májusi bejelentésükkor még nem mutatta meg, milyen lesz a készlet, azóta viszont leleplezték a perifériákat, ezeket az alábbi galériában láthatjátok.

Ti ruháztatok már be hardverre kifejezetten egy játék miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)