Hirdetés

Jönnek a Destiny 2 témájú Razer gamer kiegészítők

|

Az Overwatch rajongók után a Destiny fanatikusoknál is eljött az ideje, hogy beújítsanak pár menő gamer cuccot.

Hirdetés

A Destiny-lázból a PC-s játékosok kimaradtak, de a Razer gondoskodik róla, hogy a második rész megjelenésekor legyen mire költeni a pénzt, amit megspóroltunk idáig az alapjátékon és a kiegészítőkön.

ARazer bejelentette, hogy a Bungie-val kötött partnerségnek köszönhetően szeptemberben piacra dobják a Destiny 2 köntösbe öltöztetett termékcsaládot. A kiegészítők között szerepel majd a Razer DeathAdder Elite egér (ez nem a reklám helye, de ilyet használok és imádom). a Razer Ornata Chroma billentyűzet, a Razer ManO'War Tournament Edition füles és a Razer Goliathus Speed egérpad is.

Hogy ezek pontosan hogy fognak kinézni, azt egyelőre nem tudjuk, de ha csak annyira jól, mint az Overwatch széria tagjai, akkor valószínűleg sokan meggyőzik majd magukat, hogy egyébként is itt volt már az ideje egy új mechanikus billentyűzetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)