Hirdetés

Iszonyat cuki Disney Tsum-Tsum témájú Switch készül

|

Nem feltétlenül ez volt a cél, de a bennünk rejlő Kingdom Hearts rajongó szíve is nagyot dobbant.

Hirdetés

A Nintendo mostanában csak úgy ontja magából a különböző Switch verziókat. Hamarosan érkezik a kézikonzolok rajongóinak szánt Switch Lite, aztán jön a frissített alapkonzol, októberben pedig egy Disney figurákkal díszített Tsum-Tsum kiadás is érkezik.

Hirdetés

A Tsum-Tsum egy főleg Japánban nagyon népszerű, cuki plüssökre épülő franchise, aminek legnépszerűbb darabja a Tsum-Tsum mobiljáték. Hamarosan egy új epizód, a Tsum-Tsum Festival is megérkezik, ennek tiszteletére jelenik meg a Tsum-Tsum Switch. A konzolt és a Joy-Conokat plüssfigurák díszítik, és a Home gombnak egérfülei is vannak.

Az az igazság, hogy az egész dizájn annyira Disney, hogyha nem lenne belevésve a Tsum-Tsum felirat a kijelző hátába, akkor simán Kingdom Hearts konzolnak hinnénk a gépet. Sajnos nem erről van szó, de ettől még nem néz ki rosszabbul a gép, ami október 10-én jelenik meg Japánban. Egyelőre nem tudni, hogy jön-e nyugatra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)