Hirdetés

Négy új színben lesz kapható a DualShock 4

|

Ha épp most zúztátok szét a kontrollereteket, mert csalt valamelyik játék, vagy csak szimplán beszereznétek még egyet, hogy még több pajtással tudjatok játszani, érdemes lehet megvárni a szeptembert.

Hirdetés

A Sony nem tolja olyan tempóban a DualShock 4-variációkat, mint az Xbox a One kontrollerének különböző színű és mintázatú változatait, de néha-néha bővül a választék. Szeptemberben például rögtön négy új variációból választhatunk.

Hirdetés

Az Electric Purple-ön egy sötétebb és egy világosabb lila szín jelenik meg, a Red Camouflage a már ismert terepmintás kontroller piros alapú változata ezüst díszítésekkel, a Titanium Blue esetében a szürkébe hajló világoskéket ötvözték matt, ötétebb kékkel, a Rose Gold pedig az elektronikai eszközöknél az elmúlt években megjelent rozéarany színt használja, kiegészítve világos rózsaszínnel.

Novemberben érkezik a Rose Gold Edition headset is, ami a korábbi, vezeték nélküli Gold füles variációja, és színével tökéletesen passzol a kontrollerhez. Már csak egy rózsaszín gép kellene, hogy teljes legyen a szett.

Ti milyen színű kontrollerekkel nyomultok? Pályáztok ezek közül valamelyikre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)