Hirdetés

Ezt a szétszedhető billentyűzetet kifejezetten e-sportra tervezték

|

A sikeres Kickstarter-kampány után meg is kezdődhet az egészen egyedi kialakítású periféria gyártása.

Hirdetés

Nem elég csak bivalyerős géppel rendelkezni, ha valaki a lehető legtöbbet szeretné kihozni egy játékból, főleg, ha egy kompetitív mókáról van szó, ugyanis sok múlik a megfelelő billentyűzet és egér kiválasztásán is. Nemrég összegyűlt a szükséges összeg egy e-sportra szánt klaviatúra megalkotására, ami első ránézésre elég érdekesnek tűnik.

Hirdetés

Már eddig is léteztek szétszedhető billentyűzetek, de a kompakt kialakítású Dygma Raise kifejezetten az e-sportolók számára lett megtervezve. A mechanikus kapcsolókkal, párnázott csuklótámaszokkal és RGB-világítással felszerelt billentyűzet két része mágnesesen kapcsolódik egymáshoz, az alumínium váz pedig nemcsak jól néz ki, de jóval strapabíróbb is a műanyagnál.

A Dygmát egyébként egy korábbi kétszeres EU LCS-bajnok, Luis "Deilor" Sevilla alapította, aki egy darabig a Fnatic LoL-csapatát is igazgatta edzőként. A Kickstarter-kampány már bőven átlépte a 85 ezer eurós célt, így semmi akadálya annak, hogy elkészüljön a nem hétköznapi hardver.

Ti milyen billentyűzetet használtok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)