Hirdetés

Egészen elképesztő ez a PlayStation 5, de neked szinte biztosan nem lesz ilyened

|

Az egyedi elgondolás tökéletes kivitelezéssel párosult, viszont mindössze egyetlen darab készült belőle, és nem a Sonynak hála.

Hirdetés

Elképesztően fogy a PlayStation 5, ráadásul az ünnepi időszak közeledtével sem tervez lassítani a Sony. Nem is rejtik különösebben véka alá azt, hogy még több konzolt szeretnének eladni, aminek most már az ellátási láncot érintő problémák sem szabhatnak különösebben gátat.

Viszont egy dolog biztos: az előző generációban sokkal több PlayStationös kollaborációnak lehettünk a szemtanúi, amik különleges megjelenést biztosítottak a konzolnak, különféle játékok tematikájába öltöztetve azt, és a kontrollereket is.

Hirdetés

Persze számos különleges konzolfedelet és mindenféle dizájnolt borítást szerezhetünk be most is, hacsak nem úgy döntünk, hogy kezünkbe vesszük az irányítást, és mi magunk próbálkozunk meg valami teljesen egyedivel. Nos, egy nagy adag kreativitással megáldott Reddit felhasználó éppen ezt tette, és egy olyan dolgot hozott létre, amihez foghatót még nemigen láttunk korábban.

A nemes egyszerűséggel playstation-gamer névre keresztelt felhasználó által megosztott kép igazából önmagáért beszél. Nem is kérdés, hogy sokkal inkább egy szoborral van dolgunk, mintsem egy egyedi fedlappal. Lényegében az egész konzol Hulk jellegzetes zöld színében pompázik, a Marvel szuperhőse pedig éppen átrobbantja a gép egyik oldalát. Az összképet talán a fedlap kitüremkedő repedései teszik igazán érdekessé, amik egyértelműen a precíz tervezésről árulkodnak.

Hulk SMASH! PS5
byu/playstation-gamer inplaystation

Nektek hogy tetszik a hulkos PS5?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)