Hirdetés

Egy kickstarteres termék laptopot csinál az Xbox Series S-ből

|

A Series X next-gen kistesójának legjobb tulajdonságára épít a kezdeményezés.

Hirdetés

A Microsoft legújabb konzoljainál már két ajánlatból is választhatunk, melyek közül az olcsóbb Series S a visszafogottabb teljesítménye miatt egész kicsi (6,5cm x 15,1 cm x 27,5cm), mindössze 1,9 kg-os testben kelletheti magát.

A 113 900 forintért kapható masina ezzel a teljes next-gen paletta legkecsesebb darabja, ám még így is messze van attól, hogy hordozható konzolnak nevezzük. Ezen segíthet az xSceen, az  ausztrál UPspec Gaming Kickstarteren meghirdetett kiegészítője, ami egy felcsatolható megjelenítővel varázsol laptopszerű gépet a Series S-ből.

Hirdetés

A 11,6 hüvelykes, 1080p-s felbontású kijelző közvetlenül, kábelek nélkül csatlakozik az Xbox HDMI és USB portjaihoz, összesen 700 grammal növelve a doboz súlyát. Beépített akkumulátor viszont nincs, így a tápkábel cipelését nem ússzák meg a vásárlók.

A 189/196/219 dolláros támogatói konstrukciókban kínált xScreen legnagyobb előnye így nem is az, hogy szó szerint bárhol élvezhetjük vele a játékot, hanem inkább az, hogy függetleníti a konzolt a televízióktól és a monitoroktól.

A jelek szerint pedig van kereslet az ötletre, a cikk megírásakor legalábbis már több mint 50 000 dollár jött össze a 9700 dolláros célt kitűző kampányban, s még közel egy hónapon át tart a gyűjtögetés.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az UPspec Gaming tervei szerint októberben lezárulhat az ipari tervezés és a bétateszt fázisa, amit decemberi gyártás és január-februári szállítás követhet.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)