Hirdetés

Ellen Ripley lángszóróval pörkölné meg ezeket a PlayStation 5 konzolokat

|

A Sony új generációs gépét és az Alien-filmekből ismert xenomorphokat hatásosan gyúrták egybe kreatív modderek.

Hirdetés

Noha a Sony kimondottan allergiás arra, ha egyes vállalkozások a PlayStation 5 vállán felkapaszkodva próbálják megcsinálni szerencséjüket, semmilyen formában sem gátolja, hogy a vásárlók utóbb maguk módosítsák konzoljukat.

Persze, ilyenkor értelemszerűen ugrik a garancia, de csekély ár ez a hírnévért cserébe, ha az alkotásról készült képek és videók bejárják a közösségi médiát és a szaksajtót.

Hirdetés

Jó példa erre Landerquest műve is, amit a Thingiverse oldalán osztott meg az érdeklődőkkel. Emberünk 3D nyomtató segítségével készítette el egy kifejlett xenomorph felső és alsó állkapcsát (a nyelvet helyettesítő második, "kilőhető" állkapocs sajnos hiányzik), de azért egyáltalán nem mutat rosszul. Ha netán utánacsinálnátok, nincs különösebb akadálya, mivel az alkotó minden fontos tudnivalót közzétett.

Hasonlóan nagyvonalúnak bizonyult a shqarok becenevű művész, aki szintén az Alien-filmekből merített ihletet azzal a különbséggel, hogy az ő alkotása egy arctámadót formázó állvány, ami bizony összehasonlíthatatlanul menőbb, mint a PS5-höz rendszeresített talp. Ezt is elkészíthetjük házilag, mivel a szükséges fájlok szabadon hozzáférhetők.

Oké, talán egyik sem olyan különleges, mint a világ legnagyobb, működő PlayStation 5 konzolja, de azért csak egyedibbek, mint a nem hivatalosan forgalomba hozott fekete oldallapok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)