Hirdetés

Enlisted - 4K-ban és 90fpssel futott a gamescomos bemutató

|

Az Nvidia prezentációja során bemutatott MMO játék elképesztő felbontásban hozta ugyanazt a teljesítményt, amit a többi cím "csak" 1080p-ben tudott elérni.

Hirdetés

Az idei gamescom egyik legizgalmasabb része mindenképpen az Nvidia előadása volt, ahol bemutatták a legújabb RTX szériát és azok legfontosabb újítását, a valós idejű ray tracinget. Több játék is előkerült a demó során, viszont ezek közül az egyik meglepően túlteljesített.

Hirdetés

Az ismertebb játékok bemutatói mellett előkerült a Gaijin műhelyében készülő Enlisted című MMO lövölde is, amelynek külön érdekessége, hogy a többi címmel ellentétben nem 1080p felbontásban, hanem 4K-ban futottt, ráadásul több, mint 90fpssel, miközben természetesen be volt kapcsolva a valós idejű ray tracing.

A Gaijint nagyon meggyőzte a technológia, szóval el is határozták, hogy mostantól minden játékukban alkalmazni fogják az NVIDIA rendszerét, ráadásul azt is elmondták, hogy nem feltétlenül csak vizuális számításokra használnák, de esetleg az AI egyes részeit is rábíznák az RTX processzorára.

Nektek hogy tetszett a bemutató?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)