Hirdetés

Ezt a Miles Morales témájú PlayStation 5-öt azonnal vinnénk

|

Sajnos csak egy rajongói alkotásról van szó, de reméljük, hogy ez különböző kinézetek tervezésére ösztökéli a Sonyt is.

Hirdetés

Egyelőre csak az alap PlayStation 5 megjelenését ismerjük, viszont mivel a konzolra még idén érkezik egy komolyabb cím, a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, a rajongók joggal reménykedhetnek abban, hogy különleges kiadású gépet is választhatnak majd. Egy művész, Giuseppe Spinelli most megtervezte, hogy miként nézne ki az új Pókember mintáiba öltöztetett gép.

Hirdetés

Spinelli korábban már egy teljesen fekete PS5-öt is megálmodott, az erről készült képeit Instagramján nézhetitek meg. Sokkal izgalmasabb azonban legújabb munkája, mely szintén a Sony új konzoljára varázsol speciális borítást, ezúttal a Marvel's Spider-Man: Miles Morales témájában. A renderelt modelleket még egy videón is megcsodálhatjátok, mindenképp érdemes azt is lecsekkolni:

Elképesztően jól néz ki, ahogy a pókháló mintázat teljesen beteríti a házat, és a hatalmas Pókember logó is megdobogtatja a karakter rajongóinak szívét. Külön kiemelnénk, hogy a különleges kiadásban Spinelli pirosra cserélte az alapjáraton kék LED-eket, melyek még hangulatosabbá teszik a gépet. Természetesen a művész egy speciális kontrollert is elképzelt, majd formába öntött, ami legalább annyira stílusos, mint maga a gép.

Mi nagyon reméljük, hogy a Sony legalább ilyen mutatós gépet tesz majd le az asztalra, bár a készlethiányt elnézve, egyelőre azzal is küzd a gyártó, hogy a sztenderd kiadásból mindenkinek jusson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)