Hirdetés

Gyönyörű, limitált kiadásban kapható a világ legjobb PS5 kontrollere

|

Aranyban és feketében úszik a Call of Duty mintázatot viselő, prémium kontroller.

Hirdetés

A VictriX márkanév keveseknek mondhat bármit, mert a közelmúltig csak a verekedős műfaj megszállottjainak terveztek prémium kategóriás hitboxokat és fightstickkeket. A magamfajta fighter nerdök úgy néznek ezekre a kontrollerekre, mint Apple rajongók az új iPhone-okra: a kategória csúcsát képviselik.

Az elmúlt években a VictriX megpróbált terjeszkedni, így összeraktak egy olyan gamepadet, amibe számos PS5-tulaj azonnal szerelmes lett. A VictriX Pro BFG Wireless a komoly gamereknek készült, és hamarosan érkező limitált dizájn is ezt húzza majd alá.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 2 ihlette festés gyönyörű arany-fekete színbe foglalja az egyébként is dizájnos perifériát, de az extra festésnek extra ára is van. A Pro BFG Wireless általában 179 dollárért vihető haza, de a limitált kiadás 200 dollárba fog kerülni.

Akit az ár ellenére is érdekel a cucc, annak hozzátesszük, hogy a PS5 mellett egyébként PS4-gyel és PC-vel is működik, a végtelenségig finomhangolható, és kiváló anyagokból készült, így hosszas társa lehet bármelyik gamernek. Vaskos befektetés venni egy ilyen kontrollert, de jó darabig nem lesz szükség másikra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)