Hirdetés

Gyönyörű PlayStation 5 kontrollerrel lepte meg munkatársait a Sony

|

A csak dolgozóknak elérhető dizájn annyira bejött az embereknek, hogy nem lepődnénk meg, ha Sony a boltokba is kiküldené ezt a verziót.

Hirdetés

A Sony egy különleges ajándékkal köszönte meg alkalmazottainak a sikeres 2022-es évet. Az Insomniac Games vezető menedzsere mutatta meg a világnak azt a DualSense kontrollert, amit a kollégáknak osztott ki a kiadó az ünnepi időszak alatt.

A dizájn meglehetősen visszafogott, de közvetlenül a PlayStation-rajongók szívéhez szól az ikonikus logókkal, és a szolidan felrajzolt szürke vonalakkal.

Az egyetlen szépséghibája ennek a kontroller-mintának, hogy sajnos jelenleg nem érhető el sehol. Ez exkluzív ajándék volt a munkatársak számára, így sajnálatos módon kereskedelmi forgalomban nem kapható.

Hirdetés

Azt érdemes megjegyezni, hogy nagyon sokaknak bejött a dizájn, így nem lenne meglepő, ha a Sony később felpakolna hasonló kontrollereket a boltok polcaira.

Nem ez lenne az első eset egyébként, hogy egy belsős ajándékból kegytárgy lesz: a PlayStation 1-es dizájnnal ellátott PlayStation 4 is eredetileg csak egy fejlesztőknek szánt ajándék volt, aztán a boltokba is eljutott. Meglátjuk, hogy ennek a kontrollernek mi lesz a sorsa.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)