Hirdetés

Jobb teljesítményt kínál az átalakított PlayStation 5

|

A hűtési rendszer átalakítása miatt néhányan azon aggódtak, hogy jobban fog melegedni az új PlayStation 5 modell, de a tesztek mást mutatnak.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben került piacra a PlayStation 5 némileg átalakított változata, mely külsőre ugyan nem változott, belül viszont egy kicsit átalakult. A korábbi hűtőbordát kisebbre cserélték, ami miatt felmerült, hogy pár fokkal melegebben üzemelhet a gép, és ez a teljesítményre negatív hatással lehet, de valójában nincs okunk félni.

A Hardware Busters International és az Igorslab együttműködésében készült részletes tesztelés arra jutott, hogy az új PlayStation 5, bár nem számottevő mértékben, de apróságokban felülmúlja elődjét.

Hirdetés

Mostanra épp sikerült a keresletet utolérnie a kínálatnak, de aki még idén szeretne PS5-öt, jobban teszi, ha mihamarabb lép, mivel az ünnepek során várhatóan ismét rengetegen akarnak majd belőle. Az új szállítmányok feltehetően már az új modelleket tartalmazzák - ha a modellszám CFI-1102A, akkor a frissített változatot látjátok, ha CFI-1000, akkor az eredetit.

Jövőre és a következő néhány évben rengeteg izgalmas exkluzív érkezik még, melyek egy részét a PlayStation Showcase-en villantották meg, úgyhogy akár előbb, akár utóbb, de mindenképp érdemes beszerezni egy PS5-öt, ha nem akartok kimaradni az élményekből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)