Hirdetés

Kézi konzolon dolgozik a Valve?

|

A Steam Machine-ek nem kaptak szárnyra, de talán majd a SteamPal betalál.

Hirdetés

Mintha hosszú álmából ébredt volna fel, úgy aktivizálta magát az elmúlt években a Valve: teljes erővel beszálltak a VR-ba, a Valve Index mellett a Half-Life: Alyx-szel is próbáltak tenni azért, hogy a technológia népszerű legyen, és Gabe Newell elmondása szerint ez még csak a kezdet. Amikor arról kérdezték a cég fejesét, hogy konzolra is fejlesztenének-e, ő annyit mondott, az év végéig többet fogunk erről tudni

A Steam adatbázisában a legújabb béta frissítést követően felbukkant egy SteamPal jelzésű, Neptune kódnevet viselő elem, ami a leírása alapján igencsak egy kézi konzolnak tűnik.

Hirdetés

A SteamDB alkotójának twitterén olvasható infók alapján az eszköz kontrolleres gombikosztást támogat, lesz gyorsmenüje, illetve bekapcsolhatjuk a repülő üzemmódot, állíthatjuk a wifit, a bluetootht, és egy menüből a kikapcsolást is vezérelhetjük. Egy neptuneGamesCollection utalást is talált, de egyelőre ennek mentén is csak találgathatunk. 

Vajon a Nintendo Switchcsel venné fel a versenyt a Valve, vagy másban gondolkodik? Remélhetőleg még a nyáron kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)