Hirdetés

Kíváncsi vagy, mennyi időt öltél a játékaidba? A PlayStation 5 megmondja

|

Sőt, hogy még nagyobb legyen az öröm, a rendszer a PS4-es adatokat is beszámítja.

Hirdetés

A PlayStation 5 nem csak teljesítményben lesz jobb elődjénél, mivel a Sony számos hasznos változtatást eszközölt a kezelőfelületén is. Sajnos PS4-en hiába is keresnénk olyan beépített számlálót, ami mutatná, hogy pontosan mennyi időt töltöttünk el egy adott játékkal, azonban a következő generációban már orvosolja a konzolgyártó ezt a problémát.

Hirdetés

A PS5 egyik új funkciói közé tartozik az említett mutató, ennek hála megtudhatjuk, mennyit játszottunk valamelyik játékunkkal, a profilnál elérhető lista ráadásul a PlayStation 4-es játékidőket is beszámítja. Talán apróságnak tűnhet ez a dolog, de valószínűleg sok felhasználó örömmel fogadja majd, hiszen a játékórák száma világosan árulkodik arról, mennyire tudott minket egy-egy kaland beszippantani. És persze aztán össze is mérhetjük a haverokkal az eredményt.

Ti örültök ennek a funkciónak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)