Hirdetés

Költséghatékony tápegységeket dobott piacra a Kolink

|

Viszonylag olcsó, még 80 Plus Gold tanusítvánnyal és teljesen moduláris kivitelezéssel rendelkező tápokkal jelentkezik az Enclave széria.

Hirdetés

A Kolink Enclave tápegységei azokra a játékosokra lőnek, akik nem a csúcskategóriát keresik, de szeretnének tartós és megbízható hardvereket a gépükbe pakolni. 500, 600 és 700 wattos modellekkel érkezik a széria, a hatékonyságot pedig a 80 Plus Gold tanúsítvány jelzi; a 12 voltos single rail kialakítás miatt a gyártó stabil energiaellátást ígér.

Hirdetés

A hatékonyság és a nagy teljesítmény mellett, a gyártó odafigyelt arra is, hogy egy viszonylag halk tápot készítsen. A 120 mm-es ventilátor csöndesen, de eredményesen gondoskodik a megfelelő hűtésről, mindez egy tartós csapágyazással megtámogatva. A Kolink szerint az LLC átalakítóknak és a DC-DC technológiának, valamint a független feszültségszabályozásnak köszönhetően bármilyen terhelés mellett hatékony működést kapunk.

Teljesen moduláris és szalagkábeles kivitelezés könnyíti, az egyébként sem nagy, mindössze 16 centi mélységű tápegység elhelyezését. Csatlakozók terén megtalálunk egy 20+4-Pin ATX és egy 4+4-Pin 12V EPS csatlakozót, két 6-Pin PCIe-t a videokártyához, öt SATA és négy Molex csatlakozót is. Az ajánlott fogyasztói ár az 500 wattos modell esetében 59,99 font, a 600 wattosnál 64,99 font, míg a 700 wattosnál 74,99 font.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)