Hirdetés

Különleges dizájnú PlayStation 5-öt dob piacra a Sony

|

Sajnos azonban sokan nem örülhetnek majd a rendhagyó újdonságnak.

Hirdetés

A Sony nemrég bejelentette, hogy különleges, limitált szériás PlayStation 5 csomagokat dob majd piacra, amelyek a rendkívül népszerű Final Fantasy sorozat idén nyáron érkező új felvonásához készülnek.

A Final Fantasy 16 hivatalos premierjére június 23-án kerül sor, a Sony pedig ezzel ünnepli majd a legendés széria új felvonását. A Final Fantasy 16 PlayStation 5 csomagban szerepel majd maga a konzol, amelyet különleges fedőlappal láttak el: ezen a játék logója látható, és az FF univerzum jellegzetes lényei csapnak össze.

Hirdetés

A limitált szériás konzol mellé jár egy különleges designnal ellátott kontroller és persze a játék letöltését lehetővé tévő kódot is megtalálják a csomagban a vásárlók.

Az egyetlen apró probléma, hogy ezt kizárólag Japánban lehet majd megvásárolni. A szigetországon kívül is lehet majd kapni egy Final Fantasy 16 bundle-t, ebben azonban egy hagyományos konzol lapul majd, a spéci design nélkül. Erre június 22-től fog tudni lecsapni, aki vágyik rá, az előrendeléseket pedig május 4-től veszi fel a PlayStation Direct.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)