Hirdetés

Már készülnek egyedi oldallapok a PlayStation 5-höz

|

Szeretnél egy vörös/fekete vagy teljesen fekete PlayStation 5-öt? A megoldás egy kattintásnyira van.

Hirdetés

A Sony korábban már megerősítette, hogy a konzol oldallapjai egyszerűen leszedhetőek, de ettől függetlenül nem kínált semmilyen alternatívát a fehér borítás helyett. Itt jön be a képbe a Plate Station nevű kis cég (ami jó eséllyel nevet vált majd, ha a Sony ügyvédei akcióba lépnek), ami jelenleg 5 különböző színű, ABS műanyagból készült oldallapot kínál. Egyik sem olcsó, de a fotók minőségi kiegészítőkről árulkodnak.

Hirdetés

A Plate Station cég tulajdonosai elmondták, hogy ők hivatalosan nem partnerei a Sonynak, így a lapokon nem lesznek PlayStation logók (ez mondjuk sokaknak inkább előny, mint hátrány). Garantálják, hogy az oldallapok méretei stimmelnek, és ha mégis probléma lenne az illesztéssel, akkor természetesen a teljes összeget visszaadják. Utóbbi már csak azért is fontos, mert egy lapcsomag kb. 12600 Ft-ra jön ki.

Az előrendelés lehetősége már él minden színre. A Plate Station a PlayStation 5 megjelenése utáni 2 hétben fogja leszállítani a lapokat. Itt tudtok szétnézni a kínálatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)