Hirdetés

Még idén szeretnél Steam Deckhez jutni? Sok jóra ne számíts

|

Ebben a generációban nem startolhat el úgy konzol, hogy ne legyen készlethiány azonnal.

Hirdetés

Csütörtökön jelentette be a Valve a Steam Decket, amit július 16. 19:00-tól lehetett előrendelni a Steamen, és aki elég gyors volt, illetve sikerrel betöltött nála a felület, már 2021. decemberében magával viheti PC-s játékait. Aki viszont lemaradt az első körről, kénytelen lesz hónapokat várni.

Ahogy arra számítani lehetett, a terhelést nem bírta az oldal, és különböző hibaüzenetek jelentek meg, így a legtöbben csak nagy küzdelmek árán jutottak el addig, hogy letegyék az előleget, és bebiztosítsák maguknak a gép valamely változatát.

Hirdetés

Miután a rendszer valamelyest helyreállt, szomorú szöveg fogadta az érdeklődőket. Jelen állás szerint ugyanis azok, akik most rendelik meg a Steam Decket, legalább 2022 első feléig kénytelenek lesznek várni, sőt, akik az 512 GB-os változatra pályáznak, egyes régiókban leghamarabb 2022 harmadik negyedévében tarthatják kezükben a konzolt. A magyar oldalon egyelőre egységesen 2022 első negyedévére ígérik a szállítást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mind tudjuk, mi következik: az eBay-t és más aukciós oldalakat, piactereket el fogják majd lepni a túlárazott, nyerészkedők által kínált gépek, illetve már most elkezdték hirdetni a sikerrel foglaló eladók a Steam Decket, amit majd a szerencsés vásárlók csak az év végén vehetnek át (jó esetben). Az ár jelenleg 300 ezer forinttól 761 ezerig terjed. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)