Hirdetés

Melyik a legjobb gamer laptop 2020-ban?

|

A megfelelő gamer laptop kiválasztása nem egy egyszerű dolog, ezért fontos, hogy pontosan tudd, milyen laptopra van szükséged. Adunk néhány tippet!

Hirdetés

Mind tudjuk, hogy nem az a jó gamer laptop, amelyik a legfényesebben világít. A dizájn egy dolog, de sok minden másra is oda kell figyelni, ha olyan gépet szeretnénk, ami éveken át megbízható társunk lesz a mindennapok és akár a munka során is, valamint nem fognak ki rajta a modern játékok.

Hirdetés

A megfelelő gamer laptop kiválasztása 2020-ban sem egy egyszerű folyamat, de az alábbi, rövid útmutató segíthet a választásban. Nézzük meg, melyek a legjobb gamer laptopok 2020-ban!

Asus ROG Zephyrus G14 - ideális gamer laptop bárkinek

Az Asus ROG Zephyrus 14 egy olyan gamer laptop, amely hihetetlen teljesítményt nyújt, annak ellenére, hogy kompakt és könnyű. Ez az AMD új Ryzen 4000 és az Nvidia RTX 2060 GPU processzorainak köszönhető, amely nagy mennyiségű RAM-mal és a 14 hüvelykes 120Hz-es képernyővel kombinálva kiváló játékélményt kínál, miközben az egyszerű hordozhatóságot is biztosítja.

Miért érdemes megvásárolni? Mert vékony, kiváló játékteljesítményt nyújt, erős akkumulátorral van ellátva, könnyű és kompakt.

Asus ROG Strix Scar 15 - a legjobb felsőkategóriás gamer laptop?

Bízz az Asus ROG gamer laptopjában és a legjobb játékélményben lehet részed 2020-ban. Erős konfiguráció és remek design jellemzi ezt a modellt, jól néz ki és akármelyik játékot problémamentesen futtatja. Nem kimondottan olcsó, de ha a legjobb játékélményt szeretnéd, akkor megéri: akár 300 Hz-es frissítési gyakorisággal is futtatható.

Acer Nitro 5 - a legjobb olcsó gamer laptop

Az Acer Nitro 5 nem jelenti a kategória csúcsát, de így is kiválóan alkalmas modern játékok futtatására, ráadásul kiváló áron kapható. 1 TB-os tárhelyén sok minden elfér (bőven lesz hely a Call of Duty: Modern Warfare-nek is, ami 190 GB körül foglal minden frissítéssel együtt), egyszerű, mégis mutatós dizájnjával pedig bárhol megjelenhetsz vele.

laptopok az emag.hu-n
laptopok az emag.hu-n

MSI GS75 Stealth 8SG - erős modell a felsőkategóriás gamer laptopok között

Az MSI gamer laptopja valóban megérdemelné a legjobb gamer laptop címet a GS75 Stealth 8SG-vel. Kifogástalan teljesítményre számíthatunk tőle, kompakt kialakítása, a vékony élekkel ellátott képernyője miatt élvezet használni, a SteelSeries RGB billentyűzet pedig nem csak mutatós, de a strapálást is bírja.

HP Omen 15 - egy népszerű gamer laptop

A HP-t gyakran az irodai laptopokkal társítják, nem pedig a gamer laptopok gyártójaként, azonban ez ne tévesszen meg, és ne hagyd figyelmen kívül a HP Omen 15-öt! Kétségtelenül a piac egyik legjobb laptopja. Merész a kivitelezése és erős alkatrészekből lett összerakva, ami miatt joggal érdemelte ki a népszerűségét. Fejlett hűtőrendszere kiemeli a tömegből.

Dell G7 17 - az egyik legerősebb gamer laptop, átlagos árral

A Dell G7 17 remek választás azok számára, akik nem akarnak nagy összeget költeni egy gamer laptopra. Ez a modell alkalmas a mindennapi tevékenységek ellátására, a jutányos ár mellett elegáns megjelenést biztosít és jó az akkumulátor teljesítménye, így jó választás játékok futtatásához és a mindennapi igények kielégítéséhez is. A vékony belsejében egy GeForce RTX 2060 bújik meg.

Acer Predator Triton 500 - jó kompromisszum a hordozhatóságban, a teljesítményben és az ár esetén is

Ha nem áll rendelkezésedre a Dell G7 17-hez elegendő összeg, az Acer Predator Triton 500 jó kompromisszumot jelenthet, ha fontos neked a hordozhatóság és a jó teljesítmény. Jelenleg a piacon az egyik legjobb csúcskategóriás gamer laptop. Ebben is RTX-es GPU mozog, szintén karcsú és könnyen hordozható, képernyője pedig 144Hz-es, és 3ms-os válaszidővel üzemel.

A felsorolt laptopok a legjobb gamer laptop kategóriát képviselik, azonban a piacon sok olyan modell található még, amelyet érdemes lenne megemlíteni. Ha ezek egyike sem nyeri el a tetszésed, igyekezz úgy választani, hogy figyelembe veszed a nagy teljesítményű processzort, a videokártyát és azt, hogy van-e számodra elegendő tárhely! Hogyha további modelleket is megnéznél, keresgélj az eMAG.hu széles kínálatában, hogy rátalálj a számodra ideális gamer laptopra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)