Hirdetés

A katonai vonalat erősíti az új Xbox One kontroller

|

A Microsoft egy hivatalos unboxing videóban mutatja be a hamarosan megjelenő Combat Tech kontrollert.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik az Xbox One legújabb kontrollere, amely a Combat Tech nevet viseli, most pedig a cégnek köszönhetően egy rövid videón meg is nézhetjük a perifériát.

Hirdetés

Ahogy a nevéből is már ki lehet találni, a Combat Tech kontroller leginkább olyan, mintha valamilyen katonai raktárból bányászták volna elő, de alapvetően jól áll neki mind a sötétzöld színárnyalat, mind pedig a dizájnos markolat.

Persze azért csodákat ne várjunk, mert funkcionalitásában semmivel sem nyújt többet, mint egy hagyományos kontroller, de ettől függetlenül akiknek fontos a külcsín, azoknak tetszhet. A Combat Tech kontroller március 27-én válik elérhetővé 69,99 dolláros áron, ami nagyjából 17 ezer forintnak felel meg. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)