Hirdetés

Nagyon kényelmesnek tűnik a Cyberpunk 2077 gamer szék

|

A Secretlab és a CD Projekt RED két csodálatos széket alkottak meg, nemcsak a Cyberpunk 2077 legnagyobb rajongóinak.

Hirdetés

Aki figyelte az e heti Night City Wire-t, az már láthatta a rémisztő tekintetű műsorvezető hölgy mögött a Secretlab székét, de a show után a cég teljes pompájában megvillantotta, sőt, azt is elárulta, hogy nem csak egy típusban lehet  kapni: a Secretlab Omega és a Secretlab Titan varáció egyaránt elérhető.

Hirdetés

Elöl sárga, rajta a Cyberpunk 2077 és a Secretlab logójával, hátul pedig a Samurai zenekar logója jelenik meg, ami például az E3-on és gamescomon osztogatott dzsekin is látható volt. A 180 cm és 110 kg alattiaknak ajánlott Omega változat 449 euróba kerül, a 200 cm-ig és 130 kg-ig jó Titanért 489-et kell fizetni (válasszátok a linkeken a Choose your Color résznél a Cyberpunk 2077-eset, ha több képet szeretnétek látni), és egyelőre korlátozott számban lehetett őket elérni, de a játék novemberi megjelenésére feltöltik a készleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)